Soul Body Fusion

 

Wat is Soul Body Fusion?

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename van je bewustzijn in een sessie van 2x 10 minuten.

 

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

 

Sommige mensen voelen zich niet helemaal geaard, hebben behoefte aan meer energie of een behoefte aan een betere gezondheid. Stel je eens voor hoe het leven er uit ziet als je je meer verbonden kunt voelen met je lichaam?

 

Drie sessies volgen werkt al versterkend voor lichaam &geest.

 

Elke Soul Body Fusion® sessie is definitief én blijvend, en in elke Fusion wordt de lagere trillingssnelheid van het lichaam gesynchroniseerd met de hogere snelheid van de ziel. Het is juist door een groter bewustzijn dat het beter lukt om oude overtuigingen en patronen te doorbreken. Soul Body Fusion® versterkt je bewustzijn enorm! Zo kom je steeds dichter bij jezelf en wie je diep van binnen bent en vooral wil zijn.

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de grondlegger Jonette Crowley uit Amerika. Voor meer informatie zie www.JonetteCrowley.com en www.soulbodyfusion.nl

 

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Hierbij laat je de zielsenergie het werk doen. De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos verdwijnen. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, heb je toegang tot je talenten, je eigen blauwdruk. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burn-out, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.

 

Ook bij dieren worden opmerkelijke resultaten bereikt. Deze techniek is ook heel geschikt voor baby’s die een slechte start hebben.

 

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie ben je ontvanger en zit je tegenover de facilitator met je handen open op je schoot. De facilitator legt zijn of haar vingers over de jouwe. Er wordt een intentie uitgesproken en jij richt je met je aandacht op je lichaam.

Een sessie duurt 2 x 10 minuten, met tussendoor een korte break. Je wordt ondergedompeld in een veld dat je naar een hogere trilling brengt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak je ziel genoemd) komt daardoor beter in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanningen beter losgelaten kunnen worden en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam en ziel kunnen beter in balans komen. Wat mensen tijdens een sessie ervaren, verschilt heel erg per persoon.

 

Wil je kennismaken met deze mooie techniek bel me of stuur een mailtje dan maken we een afspraak.

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31